Godmorgon!

Igår blev det en jätte trevlig kväll med Robin och Petra. Vi såg en rolig "gravid" film och spelade spel:)
Ante vann i både monopol och i Petras spel. Himla skitunge! haha!

Bvc besöket gick ju lite sådär som sagt.
Vi fick först göra alla mätningar; och Nora växer jätte bra!
Sedan fick vi gå in hos barn läkaren som var jätte trevlig. Hon frågade oss hur det gått om vi hade några speciella frågor, men eftersom vi redan hade fått svar på vad pricken på knät var (smultronmärke) så hade vi faktiskt inte en enda fråga:)

Då skulle hon bara göra en sån udersökning som dem alltid gör när man träffar en barn läkare, så hon lyste henne i ögonen, vred i höfter och tryckte på magen. Sedan skulle hon lyssna på hennes hjärta och lungor och då förstod jag att nått var galet eftersom det tog så himla lång tid.
Tyvärr hade Nora blåsljud på hjärtat... Jag blev givetvis jätte rädd! Hon sa att det absolut inte var något vi skulle oroa oss jätte mycket för. Nora skulle få en remiss till läkare på Piteå sjukhus och förmodligen även till Sunderbyn också.
Men hon var noga med att poängtera att det bara behövde bara vara blodet som forsade lite hårt, att det kunde lika gärna försvinna till undersökningen och att man inte gjorde något om barnet inte mådde dåligt.

Att må dåligt innebar att hon kunde bli blå om läpparna eller att hon blev jätte matt och trött. Men Nora är ju den piggaste och gladaste lilla flickan så vi hoppas att det inte ska vara någon fara!


Idag ska vi åka och rida i Svensbyn, jag och Nora. Och sedan ska vi laga kyckling till middag..., gott gott!
Tjing!

Kommentarer
Postat av: Emmeli

Lät ju inte alls sådär jätte kul.Men det kommer säkert gå bra!:)

2008-09-28 @ 08:31:09
URL: http://emmelilundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0