1 år och 2 dagar sen vi flyttade i huset

Nu har vi kunnat titulera oss som Blåsmarksbor i ett helt år.
Jag måste faktiskt säga att vi trivs väldigt bra. Huset är slitet, det är för litet och vi bor inte alltför långt från en 70-väg
MEN vi ett mysigt hus med charm, världens underbaraste utsikt och en tomt som går ända ner till sjön där det finns en stor brgga.. Hur många får njuta av det lixom?! :)
Sen finns det ju vissa andra bra saker med just det huset vi valt. Det är inte så stort, alltså inte så mkt att städa, vi renoverar väldigt långsamt nu under tiden jag pluggar och det gör att vi får sätta våran egen prägel på det,

plus att det innebär att vi kan anordna en måla om huset fest till sommaren som såklart alla så gärna vill komma på:)

Dessutom trivs Nora och Towa fantastiskt bra! Förra sommaren fixa vi allt för att Nora skulle trivas så bra som möjligt, vi renoverade hennes lekstuga, hon fick en gunga när hon fyllde år och en sandlåda fram mot hösten så jag kan säga att hon längtar tills hon kan börja leka där igen.

Towa har en rejäl gräsmatta att springa på, hon älskar att bada i sjön och valla grodor där nere:) Fatta att vi bodde i lägenhet när vi köpte henne, det skulle aldrig ha gått.Vi skulle ju få gå ut på promenad  med henne jämt!

Så jag tror faktiskt vi kommer stanna ett bra tag till. Även om jag ibland ser hus till salu och man tänker varför köpte vi inte ett som var lite mer renoverat/ större eller dyrligt men som sagt det finns fördelar och nackdelar med allt!

Här är vårat slott från lite olika vinklar!




Den rostiga balkongen är nu svart och har ny trall.



Välkommen till oss:)



Noras lekstuga plus lite annat tjafs:)



Såhär ser det ungefär ut nu fast lite mindre snö.



Terassen



Vårat kök när vi flytta in...

Det märktes att det behövdes uppdateras lite med bilder  i Udden 4 mappen:)
Hoppas ni får en bra dag!

// Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0